top of page

VACATURE ASSISTENT HOOFDREDACTIE

Gezocht: Assistent hoofdredactie

Ben je punctueel, een kei in organiseren en vind je het leuk te werken met deadlines en teksten? Heb je een oog voor details en haal jij plezier uit het verbeteren van andermans taalfouten? Dan is de functie assistent hoofdredactie van Mgmt. Scope iets voor jou!

Mgmt. Scope is hét platform voor bestuurders en commissarissen in Nederland. We brengen de top van grote en impactvolle organisaties samen om kennis en relevante inzichten uit te wisselen.

Voor ons magazine, website en app organiseren wij elke maand een tiental ontmoetingen tussen experts, bestuurders en commissarissen van grote bedrijven en wetenschappers. Uit al deze ontmoetingen creëren wij content met onze freelance journalisten. Deze ontmoetingen help jij plannen en organiseren, je zet de juiste journalist op het juiste onderwerp, maakt een sterke briefing en bij het binnenkomen van de teksten lees je deze uitgebreid door. Als alle teksten opgemaakt zijn trek jij nog eens een dag uit om deze door te kammen, op zoek naar de laatste foutjes. Daarnaast ondersteun je onze hoofdredacteur door onze redactievergaderingen voor te bereiden, de plank up-to-date te houden en de planningen in de gaten te houden. Je bent dus echt de spin in het web en pakt vele facetten op onze redactie mee. Elke maand krijg jij weer het eindproduct van een maand hard werken in handen, ons magazine.

Wie zoeken we?
We zoeken allereerst iemand met een uitstekend gevoel voor de Nederlandse taal. Omdat onze content ook vertaald wordt naar het Engels is een goede beheersing van de Engelse taal een pré. Je hebt 0 – 2 jaar werkervaring of bent een zij-instromer. Je hebt een hbo- of universitaire opleiding gevolgd, bent goed in plannen, coördineren en haalt altijd je deadlines. Je bent bovendien gastvrij, servicegericht en een gezellige collega.

Wat bieden we?
Een fulltime functie (40 uur) met een uitgebreid beloningspakket, inclusief competitief salaris, 8% vakantiegeld, secundaire arbeidsvoorwaarden en extra's. We werken vanuit ons kantoor, om de hoek van het Stadshart in Amstelveen. Bovendien bieden we je volop mogelijkheden om te groeien en je te ontwikkelen.
 

Mgmt. Scope biedt optionele arbeidsvoorwaarden, zodat je arbeidsvoorwaardenpakket is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt ook verwachten:
 

  • Vooruitzicht op een vast contract;

  • Een jong team en een collegiale werkomgeving;

  • 24 vakantiedagen;

  • Gezellige social events met het Mgmt. Scope team en andere bedrijven in ons kantoorpand;

  • De mogelijkheid om cursussen, workshops en congressen bij te wonen en training en coaching te krijgen op basis van jouw behoeften;

  • Een goed pensioenplan;

  • Reiskostenvergoeding.


Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan je CV met korte motivatie naar timen@managementscope.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page