top of page

VACATURE JUNIOR PARTNERSHIPMANAGER

Mgmt. Scope zoekt junior partnershipmanager
Lijkt het je leuk om onze klanten te servicen, te werken met consultants, multinationals en wetenschappers en na te denken over de juiste invalshoek voor een verhaal? Heb jij (of wil je werken aan) begrip voor de thema’s die spelen binnen de Nederlandse corporates? En ben je op zoek naar een eerste baan of heb je al 1-3 jaar ervaring? Dan zoeken we jou!

Over Mgmt. Scope
Mgmt. Scope is hét platform voor bestuurders en commissarissen in Nederland. We brengen de top van organisaties samen om kennis en relevante inzichten uit te wisselen, zorgen ervoor dat uit deze waardevolle gesprekken redactionele content gemaakt wordt die we vervolgens delen via bijeenkomsten en op ons mediaplatform (magazine, website en sociale media). Wij faciliteren én stimuleren gesprekken over goed bestuur in Nederland, kortom: een baan met impact.

De functie
Je bent de linking pin tussen onze klanten enerzijds, en de doelgroep en communicatieafdelingen van grote bedrijven anderzijds. Samen met je collega’s en de klant ga je op zoek naar onderwerpen en inzichten die voor onze doelgroep van belang zijn en identificeren jullie thought leaders die deze inzichten kunnen bieden. Je organiseert voor verschillende klanten meerdere ontmoetingen, zoals interviews en rondetafelgesprekken, en draagt zorg voor de verslaglegging in het magazine en op de website na afloop door het inzetten van freelance journalisten en fotografen. Je biedt je klanten uitstekende service, proactieve follow-ups en geeft samen met je collega’s inhoudelijke aanbevelingen. Zo ontwikkel je je op het gebied van projectmanagement, het opbouwen van klantrelaties, inzicht in boardroomthema’s en meer.
 

Wie wij zoeken
Wij zoeken een starter met een hbo- of universitaire opleiding, die leergierig is en goed kan communiceren in zowel Nederlands als Engels. Het is in deze rol essentieel servicegericht te werken en meerdere projecten tegelijkertijd draaiende te kunnen houden. Je bent ondernemend en investeert graag in toekomstbestendige relaties met je klanten, bestuurders, commissarissen en collega's. Kennis van de boardroom is een pré, maar kunnen wij je ook goed leren.

Wat wij bieden
We bieden een fulltime functie (40 uur) met vanzelfsprekend een marktconform salaris, vakantiegeld en pensioenregeling. We werken vanuit ons kantoor, om de hoek van het Stadshart in Amstelveen en dichtbij onze klanten op de Zuidas. Je kunt ook verwachten:
 

  • Vooruitzicht op een vast contract;

  • Focus op jouw ontwikkeling, door middel van bijvoorbeeld cursussen, workshops of coaching;

  • Een gezellige werkomgeving met oog voor elkaar.
     

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk naar Timen Kraak: timen@scopebusinessmedia.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

bottom of page