top of page

VACATURE JUNIOR PARTNERSHIPMANAGER

Mgmt. Scope zoekt junior partnershipmanager

Ben je net of bijna afgestudeerd en op zoek naar een dynamische functie? Lijkt het je leuk om onze kennispartners te ontzorgen, te werken met consultants, multinationals en wetenschappers en na te denken over de juiste invalshoek voor een verhaal? En ben je servicegericht en gastvrij? Dan zoeken we jou als junior partnershipmanager!
 

Over Mgmt. Scope
Mgmt. Scope is hét platform voor bestuurders en commissarissen in Nederland. We brengen de top van organisaties samen om kennis en relevante inzichten uit te wisselen. We initiëren en organiseren ontmoetingen tussen experts en zorgen ervoor dat uit deze waardevolle gesprekken redactionele content gemaakt wordt, die we vervolgens delen via bijeenkomsten en op ons mediaplatform.
 

De functie
Je bent de linking pin tussen onze kennispartners enerzijds, en bestuurders en commissarissen anderzijds. Samen met je collega’s en onze kennispartner ga je op zoek naar onderwerpen en inzichten die voor onze doelgroep van belang zijn en identificeren jullie thought leaders die deze inzichten kunnen bieden. Je organiseert ontmoetingen in overleg met je kennispartner en draagt zorg voor de verslaglegging na afloop. Je zorgt ervoor dat de ontmoetingen van jouw partners vlekkeloos verlopen, ontzorgt je partners waar nodig en houdt de planningen in de gaten. Je biedt je partners uitstekende service door middel van proactieve follow-ups en geeft samen met je team strategische aanbevelingen. Zo ontwikkel je je op het gebied van projectmanagement, het opbouwen van klantrelaties, inzicht in boardroomthema’s en meer.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een starter met een hbo- of universitaire opleiding, die leergierig is en goed kan communiceren, in zowel Nederlands als Engels. Het is in deze rol essentieel een goed gevoel voor gastvrijheid en service te hebben. Je moet in staat zijn om meerdere bijeenkomsten tegelijk te organiseren en het leuk vinden om onze partners uitstekende service te bieden. Samenwerking is daarbij cruciaal. Je bent ondernemend en investeert graag in toekomstbestendige relaties met kennispartners, bestuurders, commissarissen en collega's. 
 

Wat wij bieden
Uitdagend en afwisselend werk met impact. We bieden een fulltime functie (40 uur) met een uitgebreid beloningspakket, inclusief competitief salaris, 8% vakantiegeld, secundaire arbeidsvoorwaarden en extra's. We werken vanuit ons kantoor, om de hoek van het Stadshart in Amstelveen.

Mgmt. Scope biedt optionele arbeidsvoorwaarden, zodat je arbeidsvoorwaardenpakket is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt ook verwachten:
 

  • Vooruitzicht op een vast contract;

  • Een jong team en een collegiale werkomgeving;

  • 24 vakantiedagen;

  • Gezellige social events met het Mgmt. Scope team en andere bedrijven in ons kantoorpand;

  • De mogelijkheid om cursussen, workshops en congressen bij te wonen en training en coaching te krijgen op basis van jouw behoeften; 

  • Een goed pensioenplan;

  • Reiskostenvergoeding.
     

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV met korte motivatie naar timen@managementscope.nl.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

bottom of page