top of page

VACATURE TRAINEE

Werken in organisatieadvies, eventmanagement of redactie?
Mooie kans voor enthousiaste starters / trainees bij Mgmt. Scope   

 

Ben je net of bijna afgestudeerd, met een brede algemene en economische interesse en wil je onderzoeken of werken op een redactie, in de evenementenorganisatie of misschien wel de consultancy iets voor je is? We hebben een mooie kans voor enthousiaste starters bij Mgmt. Scope!

 

Over Mgmt. Scope
Mgmt. Scope is hét platform voor bestuurders en commissarissen in Nederland. We zijn een autoriteit op het gebied van management en corporate governance en brengen de top van grote organisaties samen om kennis en relevante inzichten uit te wisselen. Wij initiëren en organiseren ontmoetingen tussen experts en zorgen ervoor dat uit deze waardevolle gesprekken redactionele content gemaakt wordt. Deze content delen we via bijeenkomsten, online en in ons autoriteits- print magazine Mgmt. Scope.
 

Het traineeship
Je maakt kennis met meerdere disciplines binnen Mgmt. Scope door hands on ervaring op te doen. Je krijgt de kans mee te lopen op de redactie van Mgmt. Scope (print én online) en draait mee in de organisatie van diverse events (o.a. masterclasses en netwerkbijeenkomsten voor bestuurders en commissarissen). Daarnaast maak je kennis met partnermanagement onder leiding van een senior: je coördineert publicaties en andere activiteiten voor een partner/topconsultant, doet high level industrie onderzoek en nog veel meer. Na een jaar als trainee ben je breed inzetbaar en weet jij precies waar jouw hart ligt!
 

Jouw achtergrond
We zoeken iemand met een hbo- of wetenschappelijke opleiding. Je hoeft geen ervaring te hebben maar wel een uitgesproken klantgerichte houding. Bovendien ben je nieuwsgierig, slim en beschik je over zelfstandig probleemoplossend vermogen.

 

Wij bieden

  • Een contract van 12 maanden. Met de intentie je na afloop een jaarcontract als fulltime redacteur, event- of partnermanager aan te bieden (met mogelijkheid tot verlenging).

  • De mogelijkheid om uit te vinden wat voor soort functie het beste bij je past.

  • Ook na je het eerste jaar in onze organisatie stimuleren we graag dat jij je blijft ontwikkelen. Denk aan het volgen van cursussen, workshops of een relevante post-bachelor opleiding.

  • De salarisindicatie voor de trainee / startersfunctie is €2500. Daarnaast krijg je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 24 vakantiedagen, reiskosten en een goed pensioen.

  • Leuke collega’s, interessante partners en een fijne werkplek gelegen in het hart van Amstelveen.

 

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV met korte motivatie naar timen@scopebusinessmedia.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

bottom of page